От профила във Фейсбук на Сибина Григорова, журналист  Кирил Петков

...
От профила във Фейсбук на Сибина Григорова, журналист  Кирил Петков
Коментари Харесай

Сибина Григорова: ДБ и ПП ще са още по-силни заедно, защото ще играят за победа

От профила във Facebook на Сибина Григорова, журналист 

Кирил Петков явно се ядосва на Христо Иванов поради поръчката на последния, че ще прави опит за „ технократски кабинет ”, в случай че получи третия мандат. Така разбирам аз израза „ меки, диалогични китки ” (впоследствие редактиран).

Днес от Асен Агов, с който бях в едно тв студио, чух, че в Демократична България (или може би ДСБ, тъй като Хр. Иванов е казвал обратното) мислят, че е по-добре да не се явяват в предизборна коалиция с Политическа партия, тъй като ще изгубят гласоподаватели.

От маркетингова позиция, Кирил Петков е прав - в случай че числата не излизат с първия мандат, те няма да излязат и с третия.

По-важното - в случай че Демократична България и Политическа партия бележат растеж в рейтинга, дружно ще са още по-силни, тъй като ще играят за успеха.

Хората обичат спечелили и не обичат обединения. У нас „ коалиция ” е мръсна дума - Тройната коалиция, Борисов и патриотите - за медиите коалиция  елементарно се опакова като „ брак по сметка ”, „ разделяне на баницата ”...

И в действителност, по-честното е обединенията да са предизборни - като ХДС и ХСС в Германия.

Накрая, в случай че съм на мястото на Кирил Петков, ще помоля татко ми в никакъв случай повече да не ми провежда митинг или проява и да не дава политически изявленията.  Дъщеря ми е на 13 година и когато я карам на среща с другари, желае да я спра една пресечка по-рано. Мисля, че в това има известна политическа мъдрост.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР